Bulion de roșii și coriandru în stil rustic

Bulion de roșii și coriandru în stil rustic
Bulionul de roșii și coriandru în stil rustic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de coriandru, boabe de piper, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cod în stil spaniol în bulion de roșii, Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii, și Aburi cu bulion asiatic și unt de coriandru.

Instrucțiuni

1
Faceți plic de condimente înfășurând împreună în pânză de brânză bețișoarele de scorțișoară, semințele de coriandru, cuișoarele, boabele de piper, frunzele de dafin și păstăile de cardamom. Cravată cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
În oală grea, mare, la foc mare, amestecați împreună 4 căni de apă, roșii, usturoi, ghimbir, tulpini de coriandru, 1 linguriță de sare și plic de condimente. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, până se reduce cu 1/3, aproximativ 30 de minute. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine într-o oală mare curată, rezervând solide. Aruncați plicul de condimente. Măsurați 1 cană de lichid strecurat în oală și transferați în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TomateTomate
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați solide rezervate și pur și simplu până la omogenizare. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine înapoi în oală cu lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți oala la foc mare și aduceți la foc mic, aproximativ 5 minute. Se amestecă piperul măcinat și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Serviți imediat, topind fiecare porție cu frunze de coriandru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista