Bulion De Pui Prăjit
Supa de pui prăjită necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de țelină, pui, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod prăjit cu Shiitakes în bulion Miso, Bulion De Coadă De Bou Și Ceapă Prăjită, și Calamari carbonizați cu bulion de usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți puiul, ceapa și țelina într-un cuptor olandez.
Presară sare deasupra puiului.
Pui prăjit, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior, pielea este rumenită și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 160 de grade F (70 de grade C), 45 de minute până la 1 oră.
Transferați puiul pe o farfurie până când este suficient de rece pentru a fi manipulat. Odată răcit, alegeți carnea din oase; puneți deoparte carnea de piept de pui într-un castron în alt scop. Acoperiți vasul cu carne de sân cu folie de plastic și dați-l la frigider. Aruncați pielea de pui.
Scoateți grăsimea de pui din cuptorul olandez, lăsând bucățile de aromă maro în fundul cuptorului olandez. (Consultați nota pentru rezervarea picăturilor, dacă doriți.)
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mare. Întoarceți oasele de pui și carnea întunecată din tobe și coapse în oală.
Adăugați căței de usturoi, ketchup și apă rece. Aduceți la fierbere și folosiți o lingură pentru a răzui și dizolva bucățile de aromă maro din partea de jos a cuptorului olandez. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 3 ore, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a menține același nivel.
Pe măsură ce bulionul fierbe, îndepărtați ocazional și aruncați orice spumă care se ridică la suprafață.
Scoateți și aruncați oasele, carnea și legumele. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a servi sau folosi în rețete.