Bulion De Pui Prăjit

Bulion De Pui Prăjit
Supa de pui prăjită necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de țelină, pui, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod prăjit cu Shiitakes în bulion Miso, Bulion De Coadă De Bou Și Ceapă Prăjită, și Calamari carbonizați cu bulion de usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți puiul, ceapa și țelina într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Presară sare deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Pui prăjit, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior, pielea este rumenită și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 160 de grade F (70 de grade C), 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Transferați puiul pe o farfurie până când este suficient de rece pentru a fi manipulat. Odată răcit, alegeți carnea din oase; puneți deoparte carnea de piept de pui într-un castron în alt scop. Acoperiți vasul cu carne de sân cu folie de plastic și dați-l la frigider. Aruncați pielea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Piept De PuiCarne De Piept De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Scoateți grăsimea de pui din cuptorul olandez, lăsând bucățile de aromă maro în fundul cuptorului olandez. (Consultați nota pentru rezervarea picăturilor, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mare. Întoarceți oasele de pui și carnea întunecată din tobe și coapse în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați căței de usturoi, ketchup și apă rece. Aduceți la fierbere și folosiți o lingură pentru a răzui și dizolva bucățile de aromă maro din partea de jos a cuptorului olandez. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 3 ore, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a menține același nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Pe măsură ce bulionul fierbe, îndepărtați ocazional și aruncați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Scoateți și aruncați oasele, carnea și legumele. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a servi sau folosi în rețete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista