Bulion De Pui

Bulion De Pui
Supa de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1876 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, Supă cu bile Matzo cu chiftele de pui și bulion de pui de casă, și Bulion De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți totul într-o oală mare, acoperiți cu 4 inci de apă, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră.Trageți carnea de pe pui și rezervați-o pentru o altă utilizare.Se strecoară solidele din bulion și se aruncă.Opțional, lăsați bulionul să se răcească în frigider peste noapte și îndepărtați orice grăsime înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista