Bulion de oase și sos de scufundare
Bulionul de oase și sosul de scufundare este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână o secțiune de ghimbir, oase de supă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bulion De Oase Crock Pot, Cum se face bulion de oase de casă, și Rece și gripa Busting bulion de oase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a sângera carnea: clătiți toată carnea sub apă curentă rece și puneți-o în oală.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea cu câțiva centimetri.
Așezați oala la foc mediu și gătiți până aproape de fierbere, apoi turnați rapid toată carnea într-o strecurătoare și turnați toată apa.
Umpleți din nou vasul cu apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri.
Așezați oala la foc mediu și aduceți la foc mic.
Adăugați vinul, ghimbirul și sarea. Întoarceți focul la minim și fierbeți până când este foarte fraged, cel puțin 2,5 ore. Îndepărtați orice gunoi care se ridică în vârf.
Pentru a face sosul de scufundare: prăjiți ardeii iute și boabele de piper Sichuan, separat, într-o tigaie cu fundul greu până când ambele sunt parfumate, 10 până la 20 de secunde.
Scoateți și lăsați să se răcească. Se macină la o consistență medie spre fină într-un mortar și pistil și se pune într-un vas ceramic sau borcan de sticlă. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul până când este cald, dar nu aproape de fumat.
Se toarnă uleiul peste condimentele prăjite și măcinate și se adaugă sare după gust. Uleiul preparat în acest fel poate fi păstrat în dulapuri săptămâni întregi.
Degresați bulionul, fie prin degresarea grăsimii de sus, fie așteptând ca supa să se solidifice peste noapte înainte de a îndepărta foaia de grăsime.
Serviți supa cu tăiței și legume fierte la foc mic, dacă doriți, și înmuiați sosul pe lateral.