Bulion de legume cu ceapă și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bulionul de legume cu ceapă și usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 39 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Bulion De Legume, Bulion De Legume, și Bulion De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 litri sau o oală mică de supă.
Se adauga ceapa sau prazul si saut la foc mediu pana devin aurii.
Adăugați usturoiul și continuați să sotati până când ceapa sau prazul se rumenesc ușor.
Adăugați vinul și apa.Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se fierbe ușor la foc mic timp de 30 până la 40 de minute.Puteți lăsa ceapa și usturoiul dacă doriți sau strecurați bulionul printr-o strecurătoare fină. Aruncați solidele sau curățați-le și adăugați-le în supă pentru o consistență mai groasă.