Bulgări De Zăpadă Din Sud

Bulgări De Zăpadă Din Sud
Bulgări de zăpadă de Sud ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 221 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, marshmallows, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Încearcă Bulgări De Zăpadă Din Sud, Fasole simplă de Lima sudică: o latură perfectă pentru mesele din sud, și Am găsit o modalitate mai sănătoasă de a vă bucura de garnitura dvs. preferată din sud! Îți va plăcea verdeața noastră sănătoasă din sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați siropul de porumb, marmelada de portocale și concentratul de suc de portocale. Se amestecă napolitele de vanilie zdrobite și se frământă împreună până se umezesc și se amestecă bine. Folosiți-vă mâinile pentru a modela amestecul în bile de 1 inch, umplând fiecare cu 1 până la 2 mini marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Rulați fiecare bilă în nucă de cocos pentru a acoperi și depozitați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista