Bulgur cu piersici și mentă
Bulgur cu piersici și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Bulgur, mentă și pătrunjel, Salată Bulgur Cu Lămâie, Mazăre Și Mentă, și Salată De Linte Bulgur Cu Fetan Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă și bulgur la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 12 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mare, amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul.
Adăugați bulgur, piersici, nuci și mentă; aruncă.
Grits-Style cu gust de porumb-busuioc: aduceți 2 1/4 căni de apă și 1 cană de bulgur nefiert la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 8 minute. Se amestecă 2 uncii de brânză cheddar extra-ascuțită mărunțită și 1/4 linguriță de sare.
Combinați 1 cană de boabe de porumb proaspete, 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat mărunt, 1 lingură de șalotă tocată, 1 lingură de oțet de vin alb și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic. Top amestec bulgur cu amestec de porumb.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 2/3 cană bulgur și 1/4 cană gust de porumb) calorii 209; grăsime 5G( sat 2G); sodiu 324 mg
În stil Tabbouleh: aduceți 1 1/2 căni de apă și 3/4 cană de bulgur nefiert la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 12 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Combinați bulgur, 3/4 cană pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, 3/4 cană roșie tocată, 3/4 cană castraveți curățați cu semințe tocate, 2 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, 1 linguriță chimen măcinat, 1/2 linguriță sare și 2 felii subțiri ceapa verde într-un castron mare; se amestecă pentru a combina.
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2/3 cană) calorii 92; grăsime 7G( sat 4G); sodiu 207MG
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, 3/4 cană de ceapă tocată și 1/3 cană de țelină tocată; saut 3 minute.
Adăugați 2 căni de apă și 1 cană de bulgur; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 11 minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit. Sfert 1 dovlecel. Grătar dovlecei 5 minute; zaruri.
Combinați bulgur, dovlecei, 1/4 cană pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se servește cu pene de lămâie.
Servește 6 (Dimensiune de servire: 2/3 cană) calorii 116; grăsime 8g( sat 4G); sodiu 210 mg