Bulgur Cu Ierburi-Pilaf De Linte

Bulgur Cu Ierburi-Pilaf De Linte
Bulgur cu ierburi-Pilaf de linte este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pilaf Bulgur Cu Ierburi, Pilaf de linte și Bulgur cu ceapă caramelizată, și Pilaf de linte și Bulgur cu dovlecei verzi și galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți linte și 2 căni de bulion într-o cratiță mică și dați la fiert. Se fierbe 5 minute, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când lintea este fragedă și se dizolvă cel mai mult lichid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți orice lichid rămas. În timp ce lintea se gătește, puneți bulgurul și restul de 2 căni de bulion de pui într-o altă cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când majoritatea lichidului este dizolvat și bulgurul este fraged, aproximativ 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
LinteLinte
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se puf cu o furculiță.
4
Adăugați bulgurul la linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
BulgurBulgur
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ardeii și gătiți până când ardeii sunt fragede, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de bulgur-linte. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie rămas 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
BulgurBulgur
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
LinteLinte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista