Bulgur Cu Ierburi-Pilaf De Linte

Bulgur Cu Ierburi-Pilaf De Linte
Bulgur cu ierburi-Pilaf de linte este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pilaf Bulgur Cu Ierburi, Pilaf de linte și Bulgur cu ceapă caramelizată, și Pilaf de linte și Bulgur cu dovlecei verzi și galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți linte și 2 căni de bulion într-o cratiță mică și dați la fiert. Se fierbe 5 minute, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când lintea este fragedă și se dizolvă cel mai mult lichid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți orice lichid rămas. În timp ce lintea se gătește, puneți bulgurul și restul de 2 căni de bulion de pui într-o altă cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când majoritatea lichidului este dizolvat și bulgurul este fraged, aproximativ 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
LinteLinte
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se puf cu o furculiță.
4
Adăugați bulgurul la linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
BulgurBulgur
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați ardeii și gătiți până când ardeii sunt fragede, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
8
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de bulgur-linte. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie rămas 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
LinteLinte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista