Bulgur Cu Ierburi-Pilaf De Linte

Bulgur cu ierburi-Pilaf de linte este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pilaf Bulgur Cu Ierburi, Pilaf de linte și Bulgur cu ceapă caramelizată, și Pilaf de linte și Bulgur cu dovlecei verzi și galbeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți linte și 2 căni de bulion într-o cratiță mică și dați la fiert. Se fierbe 5 minute, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când lintea este fragedă și se dizolvă cel mai mult lichid, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți orice lichid rămas. În timp ce lintea se gătește, puneți bulgurul și restul de 2 căni de bulion de pui într-o altă cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când majoritatea lichidului este dizolvat și bulgurul este fraged, aproximativ 13 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se puf cu o furculiță.
Adăugați bulgurul la linte.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeii și gătiți până când ardeii sunt fragede, încă 5 minute.
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de bulgur-linte. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie rămas 1 lingură ulei de măsline, sare și piper și se amestecă pentru a încorpora.