Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere

Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel dezosat, salată de unt, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere, Cotlete de miel cu pere asiatice și salsa Kiwi, și Asiatice Scufundare Sos.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa verde, zahărul, usturoiul tocat și ghimbirul feliat în procesorși amestecați până se toacă mărunt, oprindu-se ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați sos de soia, mirin, ulei de susan asiatic, semințe de susan prăjite și piper negru; whiskmarinade pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se toarnă 1 cană de marinadă în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.Deschideți piciorul dezosat de miel ca o carte; adăugați lavas de copt, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Turnarămân marinata peste miel, răspândindpentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcândmiel ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Puree pere asiatice și ceapă verde tocatăîn procesor până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice PereAsiatice Pere
2
Adăugați sos de soia,mirin și zahăr și procesați până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Adăugați ulei de susan asiatic și 2 linguri de semințe de susan prăjite; procespână când uleiul de susan este încorporat (majoritatea semințelor de susan vor rămâne intacte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4
Transfersuce la ceașcă de măsurare cu 2 cani. Sos de sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: sosul de scufundare se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Coat grill rack cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu). Threadjalape aproximativ Chile se înjumătățește pe 2 frigarui metalice,împărțindu-se în mod egal. Filetați căței de usturoi pe o altă frigăruie metalică, distanțându-se ușor în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați jalapele și frigăruile de usturoi peplacă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe grătarul pregătit cu puțină marinată încă agățată de suprafață (aruncați marinada în mâncare). Grătiți mielul până când carnea este gătită la coacerea dorită, aproximativ 15 până la 20 de minute pe parte pentru mediu (dacă Mielul începe să ardă,glisați o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă dedesubt și continuați să grătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați mielul pe suprafața de lucru și lăsațiodihniți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
În timp ce mielul se odihnește, grătiți jalapele, usturoiul și ceapa verde tăiată până când sunt ușor zdrobite și fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați pe suprafața de lucru.
11
Așezați kochujang (pastă de ardei iute) încastron mic. Se amestecă sosul de scufundare și se împărțiprintre 8 feluri de mâncare mici. Aranjați frunzele de salată de unt pe un platou mare de servire pentru a acoperi. Tăiați subțire mielul la grătar și aranjațipeste frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
GochujangGochujang
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Tăiați cuișoarele de usturoilung în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
13
Tăiați ceapa verde înbucăți de 2 inci. Aranjați jalape Arkos, usturoi și ceapă verde în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Aspersoarerămân 2 linguri Sesam prăjitsemințe peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Serviți miel la grătar șilegume cu pastă de ardei iute. Permitețioaspeții să răspândească cantități foarte mici dekochujang peste frunzele de salată, aranjeazămambul și legumele în frunzele de salată,apoi înfășurați umplutura cu frunze de salatăși înmuiați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista