Buffalo Pui Pizza Dip

Buffalo Pui Pizza Dip
Reteta Buffalo pui Pizza Dip este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 238 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână sos buffalo wing, apă, Pizza supreme cheese și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Buffalo Pui Dip, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Pizza Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În tigaie de 10 inci, încălziți amestecul de sos și pastele nefierte (de la Hamburger Helper box) și laptele și apa fierbinte până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 16 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Amestec De SosAmestec De Sos
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Se amestecă crema de brânză și sosul de Aripă de bivol până se combină complet. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BivoliSos De Bivoli
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați amestecul pe placa de plăcintă. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită și umplutura este ușor bulboasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cu bețișoare de țelină și chipsuri de tortilla pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
(24 De Număr)(24 De Număr)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista