Buffalo BBQ Tras de pui cu brânză albastră Cornbread Topper

Buffalo BBQ Tras de pui cu brânză albastră Cornbread Topper
Buffalo BBQ Tras de pui cu brânză albastră Cornbread Topper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 541 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de scallions, piper Holland chile, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Topper De Cartofi Cu Brânză Albastră Sassy, Topper sandwich cu pere, brânză albastră și nucă, și Pui De Bivol Cu O Baie Mai Bună Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Adăugați țelina, morcovii, ceapa, usturoiul, ardeiul chile, sarea, piperul și cimbrul și sotati pentru a înmuia legumele, 10 până la12 minute, apoi degresați tigaia cu berea sau stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Amestecați împreună zahărul brun, sosul de roșii, sosul fierbinte, Worcestershire și oțetul într-un bol și turnați în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Vodca, Preferata TaVodca, Preferata Ta
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Se amestecă în bucățile de pui, folosind clești și se răcește și se păstrează pentru masa de make-ahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Reîncălziți la foc mediu doar pentru a vă încălzi în timp ce amestecați topperul de pâine de porumb sau, pentru a servi imediat, păstrați cald la foc mic în timp ce amestecați aluatul de pâine de porumb, apoi transferați la cuptor și coaceți până când blatul este maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Nota bucătarului: umplutura poate fi transferată într-o caserolă dacă tigaia dvs. nu se poate transfera în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Pentru topping: Urmați instrucțiunile pachetului pentru aluatul de pâine de porumb, apoi amestecați brânza albastră și scallions, turnați peste umplutura de pui într-un strat uniform și coaceți până la maro auriu și ferm la atingere, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista