Budincă De Tăiței Cu Scorțișoară Și Stafide

Budincă De Tăiței Cu Scorțișoară Și Stafide
Această rețetă face 20 de porții cu 188 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, ouă, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kugel Cu Tăiței De Scorțișoară Și Stafide, Scorțișoară Stafide Tăiței Kugel, și Budincă De Pâine Cu Scorțișoară Și Stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă (nu sărată) la fierbere și gătiți tăiței conform instrucțiunilor etichetei pachetului până se înmoaie, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Scurgeți din nou.
4
Preîncălziți cuptorul la 177°; unt 6 8 oz. ramekins și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
5
Întindeți nucile pecan într-un singur strat pe o altă foaie de copt și coaceți, agitând tigaia o dată sau de două ori, până când sunt ușor prăjite și parfumate, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți 3 Linguri. și puneți deoparte pentru garnitură.
8
Într-un castron mare, combinați ouăle, crema de brânză, smântâna, untul, stafidele, zahărul, scorțișoara, vanilia și sarea până se amestecă bine. Se amestecă tăiței și nuci pecan. Se amestecă amestecul în ramekins și se coace, neacoperit, până când blatul devine maro auriu, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
ScorțișoarăScorțișoară
PastePaste
StafideStafide
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
BolBol
9
Lăsați să stea 5 minute. Se acoperă cu nuci pecan rezervate; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista