Budincă De Tăiței Cu Scorțișoară Și Stafide
Această rețetă face 20 de porții cu 188 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, ouă, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kugel Cu Tăiței De Scorțișoară Și Stafide, Scorțișoară Stafide Tăiței Kugel, și Budincă De Pâine Cu Scorțișoară Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă (nu sărată) la fierbere și gătiți tăiței conform instrucțiunilor etichetei pachetului până se înmoaie, aproximativ 9 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece până se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 177°; unt 6 8 oz. ramekins și așezați pe o foaie de copt.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat pe o altă foaie de copt și coaceți, agitând tigaia o dată sau de două ori, până când sunt ușor prăjite și parfumate, 5 până la 7 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Scoateți 3 Linguri. și puneți deoparte pentru garnitură.
Într-un castron mare, combinați ouăle, crema de brânză, smântâna, untul, stafidele, zahărul, scorțișoara, vanilia și sarea până se amestecă bine. Se amestecă tăiței și nuci pecan. Se amestecă amestecul în ramekins și se coace, neacoperit, până când blatul devine maro auriu, 45 până la 50 de minute.
Lăsați să stea 5 minute. Se acoperă cu nuci pecan rezervate; servi.