Budincă de pâine și unt

Budincă de pâine și unt
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine și unt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budincă de pâine și unt, și Budincă de pâine și unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. unt 1 1/2-quart caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Puneți felii de pâine, cu unt în sus, în caserolă; se presara cu scortisoara. Bateți ușor ouăle într-un castron mediu; se amestecă în zahăr granulat, vanilie și sare. Se amestecă laptele; se toarnă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți caserola în tigaie cu apă foarte fierbinte (adâncime de 1 inch). Acoperiți caserola cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia. Continuați să coaceți cu 35 până la 40 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus la 1 inch de marginea caserolei iese curat. (Acoperiți cu folie dacă partea superioară devine prea maro.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți caserola din apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Se servește cald. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista