Budincă De Pâine Savuroasă Gorgonzola
Budinca de pâine savuroasă Gorgonzola este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 122 de fani. Un amestec de smântână grea, pâine, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Budincă De Pâine Sărată, Budincă De Pâine Cu Dovleac Sărat, și Budincă de pâine dulce și sărată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Ungeți generos 4 ramekine cu 1 lingură de unt. Pune deoparte.
Așezați cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se usucă, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și sarea; gatiti, amestecand, pana cand ceapa devine maro auriu deschis, 5 pana la 7 minute.
Se amestecă bulionul de pui, smântâna, cimbru și piperul negru în tigaie; aduceți amestecul la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Se amestecă cuburile de pâine și amestecul de pui într-un castron mare până se combină bine. Se amestecă 1 uncie de brânză gorgonzola mărunțită. Împărțiți amestecul uniform între 4 ramekine preparate. Completați fiecare cu un mic crumble de gorgonzola.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.