Budincă de pâine cu sos de lămâie
Budinca de pâine cu sos de lămâie durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 360 de calorii, 7 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de pâine a bunicii cu sos de lămâie, Budinca de pâine cu ananas cu sos de cremă de lămâie și Budinca de pâine cu lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele, ouăle și zahărul. Se amestecă cuburi de pâine; se lasa sa stea 5 minute, amestecand din cand in cand.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu fulgi de ciocolată și scorțișoară.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Pentru sos, combinați zahărul, untul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță.
Bateți gălbenușul de ou. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budincă de pâine în meniu? Încercați să asociați cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Cupcake Vineyards Pinot Noir]()
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.