Budincă de pâine cu sos de lămâie

Budincă de pâine cu sos de lămâie
Budinca de pâine cu sos de lămâie durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 360 de calorii, 7 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de pâine a bunicii cu sos de lămâie, Budinca de pâine cu ananas cu sos de cremă de lămâie și Budinca de pâine cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele, ouăle și zahărul. Se amestecă cuburi de pâine; se lasa sa stea 5 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu fulgi de ciocolată și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Pentru sos, combinați zahărul, untul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți gălbenușul de ou. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8
Serviți peste budincă.

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budincă de pâine în meniu? Încercați să asociați cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista