Budincă de pâine cu sos de lămâie

Budincă de pâine cu sos de lămâie
Budinca de pâine cu sos de lămâie durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 360 de calorii, 7 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de pâine a bunicii cu sos de lămâie, Budinca de pâine cu ananas cu sos de cremă de lămâie și Budinca de pâine cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele, ouăle și zahărul. Se amestecă cuburi de pâine; se lasa sa stea 5 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se presară cu fulgi de ciocolată și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Pentru sos, combinați zahărul, untul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Bateți gălbenușul de ou. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
8
Serviți peste budincă.

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budincă de pâine în meniu? Încercați să asociați cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista