Budincă De Pâine Cu Praz
Budinca de pâine de praz este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Budincă De Pâine Cu Praz, Budincă De Pâine Cu Praz, și Budincă De Pâine Cu Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți rondele de praz într-un castron mare cu apă călduță și învârtiți, astfel încât orice murdărie să cadă pe fundul vasului. Puneți o tigaie saut mediu la foc mediu-mare, ridicați prazul din apă, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute. Pe măsură ce prazul începe să se înmoaie, reduceți focul la mediu-mic. Prazul va elibera lichid. Se amestecă untul pentru a emulsiona și se condimentează cu piper după gust. Acoperiți tigaia cu un capac de pergament și gătiți, amestecând la fiecare 10 minute, până când prazul este foarte moale, 30 până la 35 de minute. Dacă în orice moment untul se rupe sau pare uleios, amestecați aproximativ o lingură de apă pentru a reemulsiona sosul.
Scoateți și aruncați capacul pergamentului.
Între timp, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, rotind tigaia cam la jumătatea drumului, până la aur uscat și palid.
Transferați într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Adăugați prazul în pâine și aruncați bine, apoi adăugați arpagicul și cimbru.
Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare.
Bateți laptele, smântâna, un vârf generos de sare, piper după gust și un vârf de nucșoară.
Presărați 1/4 cană de brânză în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Întindeți jumătate de praz și crutoane în tigaie și presărați cu încă 1/4 cană de brânză. Împrăștiați prazul și crutoanele rămase deasupra și deasupra cu încă 1/4 cană de brânză.
Se toarnă suficient din amestecul de cremă pentru a acoperi pâinea și se apasă ușor pe pâine, astfel încât să se înmoaie în lapte.
Se lasă la macerat aproximativ 15 minute.
Adăugați crema rămasă, permițând ca unele dintre cuburile de pâine înmuiate să iasă în afară.
Presărați deasupra restul de 1/4 cană de brânză și presărați sare.
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când budinca se simte pregătită și blatul este maro și clocotește.
De la Ad Hoc la domiciliu de către Thomas Keller. Copyright 2009 de Thomas Keller; fotografii copyright 2009 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.