Budincă De Pâine Cu Praz

Budincă De Pâine Cu Praz
Budinca de pâine de praz este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Budincă De Pâine Cu Praz, Budincă De Pâine Cu Praz, și Budincă De Pâine Cu Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Puneți rondele de praz într-un castron mare cu apă călduță și învârtiți, astfel încât orice murdărie să cadă pe fundul vasului. Puneți o tigaie saut mediu la foc mediu-mare, ridicați prazul din apă, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute. Pe măsură ce prazul începe să se înmoaie, reduceți focul la mediu-mic. Prazul va elibera lichid. Se amestecă untul pentru a emulsiona și se condimentează cu piper după gust. Acoperiți tigaia cu un capac de pergament și gătiți, amestecând la fiecare 10 minute, până când prazul este foarte moale, 30 până la 35 de minute. Dacă în orice moment untul se rupe sau pare uleios, amestecați aproximativ o lingură de apă pentru a reemulsiona sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Scoateți și aruncați capacul pergamentului.
4
Între timp, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, rotind tigaia cam la jumătatea drumului, până la aur uscat și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Transferați într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Adăugați prazul în pâine și aruncați bine, apoi adăugați arpagicul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Bateți laptele, smântâna, un vârf generos de sare, piper după gust și un vârf de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Presărați 1/4 cană de brânză în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
10
Întindeți jumătate de praz și crutoane în tigaie și presărați cu încă 1/4 cană de brânză. Împrăștiați prazul și crutoanele rămase deasupra și deasupra cu încă 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Se toarnă suficient din amestecul de cremă pentru a acoperi pâinea și se apasă ușor pe pâine, astfel încât să se înmoaie în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
12
Se lasă la macerat aproximativ 15 minute.
13
Adăugați crema rămasă, permițând ca unele dintre cuburile de pâine înmuiate să iasă în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
14
Presărați deasupra restul de 1/4 cană de brânză și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
15
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când budinca se simte pregătită și blatul este maro și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
16
De la Ad Hoc la domiciliu de către Thomas Keller. Copyright 2009 de Thomas Keller; fotografii copyright 2009 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista