Budincă de pâine cu mere și Caramel
Budinca de pâine cu mere și Caramel este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 162 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Mere Caramel, Budincă De Pâine Cu Mere Caramel, și Budincă De Pâine Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul quiche de 9 inci sau placa de plăcintă cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția pâinii, migdalelor și toppingului de caramel, cu sârmă, până se omogenizează. Îndoiți în pâine.
Se toarnă în vasul quiche; se presara cu migdale.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc și setați.
Stropiți topping de caramel peste fiecare porție.