Budincă de pâine cu mere și Caramel

Budincă de pâine cu mere și Caramel
Budinca de pâine cu mere și Caramel este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 162 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Mere Caramel, Budincă De Pâine Cu Mere Caramel, și Budincă De Pâine Cu Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul quiche de 9 inci sau placa de plăcintă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția pâinii, migdalelor și toppingului de caramel, cu sârmă, până se omogenizează. Îndoiți în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
MigdaleMigdale
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă în vasul quiche; se presara cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc și setați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați în pene.
6
Stropiți topping de caramel peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista