Budincă De Pâine Cu Gogoși
Budinca de pâine cu gogoși este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 200 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă ați ridicat gogoși glazurate, extract de vanillan, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Budincă De Pâine Cu Gogoși Glazurate, Tort Gogoașă Pâine Budinca, și Budinca De Gogoasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt din sticlă.
Rupeți gogoșile în bucăți de mărimea mușcăturii.
Combinați bucățile de gogoașă și stafidele în vasul de copt pregătit. Într-un castron mediu, folosiți un mixer electric pentru a amesteca ouăle, laptele evaporat, zahărul, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Se amestecă scorțișoara și nucșoara.
Turnați amestecul de lapte peste gogoșile din vas și apăsați ușor în jos pentru a ajuta la absorbție.
Se lasă să stea 15 minute sau se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Așezați vasul de copt într-un vas de copt mai mare și umpleți vasul exterior cu suficientă apă pentru a merge cam la jumătatea părților laterale. O pânză de vase poate fi, de asemenea, plasată sub vasul de pâine, pentru a preveni uscarea.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.