Budincă De Pâine Cu Ghimbir De Dovleac
Budinca de pâine cu ghimbir de dovleac este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți stafide aurii, nucșoară măcinată, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Încercați Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir, Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir, și Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 11 de 7-inch vas de copt
Pentru dovlecei: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați dovlecelul în sferturi și îndepărtați semințele.
Periați interiorul cu puțin ulei și aranjați pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este moale până la capăt, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. (Acest lucru se poate face cu 1 sau 2 zile înainte.) Când dovlecelul este rece, scoateți-l de pe piele și piureul într-un robot de bucătărie. Veți avea nevoie de 2 1/2 căni de piure de dovlecei pentru această rețetă. Dacă amestecul este uscat în timpul curățării, adăugați o oală de amestec de budincă.
Pentru budincă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, combinați smântâna grea, ouăle, zahărul brun, condimentele și vanilia și amestecați bine pentru a combina.
Se amestecă în piureul de dovleac.
Combinați pâinea, stafidele și ghimbirul în vasul de copt.
Se toarnă amestecul de budincă peste pâine pentru a acoperi și se lasă să stea 15 minute.
Nota bucătarului: este posibil să nu utilizați toată umplutura.
Adăugați mai multă umplutură dacă există loc în vas odată ce pâinea s-a înmuiat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este setată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Este toamna într-un desert! Pentru a servi, lingurați budinca în boluri și presărați deasupra un praf de zahăr de cofetari.