Budincă de pâine cu fudge dublu cu topping de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budincă de pâine cu ciocolată cu topping de ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 565 de calorii, 9 g de proteine și 29 g de grăsime fiecare. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, smântână groasă, sos de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați budinca de pâine cu ciocolată dublă Sunny's cu frișcă Bourbon, budinca de chia cu ciocolată dublă și budinca de pâine cu ciocolată dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt sau utilizați spray antiaderent pe o tavă de copt de 13 pe 9 inci.
Întindeți cuburile de pâine în vasul pregătit.
Puneți ciocolata rasă într-un bol mediu; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați zaharurile, pudra de cacao și scorțișoara.
Bateți ouăle, câte unul. Se amestecă vanilia.
Într-o cratiță medie, aduceți laptele și smântâna la fiert.
Se toarnă amestecul peste ciocolata rasă și se amestecă până când ciocolata se topește complet.
Bateți încontinuu, turnați încet amestecul de ciocolată în amestecul de ouă. Se amestecă bourbonul și se toarnă amestecul de ciocolată uniform peste cuburile de pâine. Pune budinca la frigider pentru cel puțin 1 oră sau până la 12 ore.
Coaceți budinca până când tocmai se întărește și un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, aproximativ 1 oră.
Servește budinca caldă sau rece cu topping de ciocolată.
Bateți zahărul și smântâna. Odată ce se formează vârfurile moi, adăugați sosul de ciocolată.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budincă de pâine în meniu? Încercați să asociați cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.