O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară, cidru de mere, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Cu Dovleac, Budincă De Pâine Cu Dovleac, și Budincă De Pâine Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de mușcătură. Dacă pâinea pare umedă sau densă, întindeți-o pe o foaie de prăjituri și prăjiți-o câteva minute la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți-l într-un castron mare și adăugați stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți laptele fără lapte în blender împreună cu dovleacul, siropul de arțar, zahărul, Ener-G, vanilia, condimentele și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapte
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă peste pâine, folosind o spatulă de silicon pentru a ieși fiecare picătură. Se amestecă bine pentru a acoperi complet toată pâinea. Lăsați deoparte să se înmoaie câteva minute în timp ce pregătiți tigaia și preîncălziți cuptorul.Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați ușor un vas de copt de 8 cm de 8 inci cu hârtie pergament sau ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Turnați budinca de pâine în tigaie într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când blatul este setat și începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.În timp ce budinca se răcește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic, amestecând des, până se reduce la aproximativ jumătate. Adăugați cu grijă amestecul de amidon de porumb, aduceți la fierbere și gătiți încă câteva minute, amestecând continuu, până când amestecul nu mai este tulbure și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc și se adaugă coniacul sau alte băuturi spirtoase puțin câte puțin, după gust. Se amestecă nucile. Puneți câteva găuri în vârful budincii de pâine cu o scobitoare și turnați sosul deasupra, distribuind uniform nucile.