Budincă De Pâine Cu Ciocolată-Caise

Budincă De Pâine Cu Ciocolată-Caise
Budinca de pâine cu ciocolată-caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Caise De Ciocolată, Budincă De Pâine Cu Caise Cu Ciocolată Dublă, și Budincă De Pâine Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Tăiați crustele de pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 3/4 inch. Aranjați 8 până la 10 felii în diagonală într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt, suprapusă pentru a se potrivi. Dacă este necesar, aplecați feliile, astfel încât să nu se extindă deasupra părților tigaiei. Dacă pâinea este prea largă, tăiați-o. Puneți ciocolată și caise uscate între felii de pâine, împrăștiind niște ciocolată și caise deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul, vanilia și lichiorul de portocale până se omogenizează bine. Se toarnă încet lichid peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea până când pâinea se simte moale peste tot și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 30 până la 40 de minute; ocazional răsturnați tigaia și lingurați lichidul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crema nu mai curge în centru când tigaia este înclinată ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Dacă budinca este palidă, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când este aurie și crustă, 3 până la 4 minute.
7
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista