Budincă De Pâine Cu Ciocolată-Caise
Budinca de pâine cu ciocolată-caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Caise De Ciocolată, Budincă De Pâine Cu Caise Cu Ciocolată Dublă, și Budincă De Pâine Cu Caise.
Instrucțiuni
Tăiați crustele de pe pâine.
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 3/4 inch. Aranjați 8 până la 10 felii în diagonală într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt, suprapusă pentru a se potrivi. Dacă este necesar, aplecați feliile, astfel încât să nu se extindă deasupra părților tigaiei. Dacă pâinea este prea largă, tăiați-o. Puneți ciocolată și caise uscate între felii de pâine, împrăștiind niște ciocolată și caise deasupra.
Într-un castron, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul, vanilia și lichiorul de portocale până se omogenizează bine. Se toarnă încet lichid peste pâine.
Lăsați să stea până când pâinea se simte moale peste tot și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 30 până la 40 de minute; ocazional răsturnați tigaia și lingurați lichidul deasupra.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crema nu mai curge în centru când tigaia este înclinată ușor, aproximativ 30 de minute.
Dacă budinca este palidă, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când este aurie și crustă, 3 până la 4 minute.
Se servește cald sau rece.