Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 555 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână, ouă, jurnal de brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S, Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune, și Pâine caramelizată cu brânză de ceapă și capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 10 minute, sau până devin aurii.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați scallions și usturoi și gătiți, amestecând până când scallions sunt clare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu smântâna grea și smântâna. Îndoiți ușor cuburile de pâine, ceapa verde, busuiocul și jumătate din brânza de capră. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați să stea până când tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de minute.
Transferați budinca de pâine într-un vas de copt de 12 pe 8 pe 2 inci.
Presară deasupra brânza de capră rămasă. Puneți vasul de copt într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de copt.
Coaceți timp de 40 de minute, sau până când budinca este setată și blatul este maro auriu.
Se servește fierbinte sau cald.