Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 555 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână, ouă, jurnal de brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S, Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune, și Pâine caramelizată cu brânză de ceapă și capră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 10 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați scallions și usturoi și gătiți, amestecând până când scallions sunt clare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Într-un castron mare, bateți ouăle cu smântâna grea și smântâna. Îndoiți ușor cuburile de pâine, ceapa verde, busuiocul și jumătate din brânza de capră. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Brânză De Capră
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea până când tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de minute.
7
Transferați budinca de pâine într-un vas de copt de 12 pe 8 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Presară deasupra brânza de capră rămasă. Puneți vasul de copt într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți timp de 40 de minute, sau până când budinca este setată și blatul este maro auriu.