Budincă de pâine cu brânză Colby
Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, apă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Colby-Pepper Jack Brânză Dip, Sandviș cu pui prăjit, ciuperci și brânză Colby, și Budincă De Pâine Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați apa și stafidele; lăsați să stea 10 minute sau până când stafidele se îngroașă.
Scurgeți stafidele peste un castron, rezervând lichid de înmuiere.
Combinați lichidul de înmuiere, zahărul brun și scorțișoara într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute. Se amestecă untul.
Aranjați jumătate de pâine în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de brânză și jumătate de stafide. Repetați straturile, terminând cu stafide.
Se toarnă lichidul de zahăr peste pâine. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat.
Așezați crema într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Presărați budinca de pâine cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți cu frișcă.