Budincă de pâine Bluewater cu sos de Caramel

Budincă de pâine Bluewater cu sos de Caramel
Budinca de pâine Bluewater cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 845 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coacăze, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine Cappuccino cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-o cratiță mare și grea pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se bate la foc mediu-mare până începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Mișto. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la vasul de copt din sticlă de 11x7 inci cu unt de 350.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Combinați laptele, smântâna, zahărul, ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mare; bateți pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Aranjați 6 felii, cu unt în sus, într-un singur strat în vasul pregătit, tundând pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
4
Se presară cu coacăze. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
PâinePâine
5
Se toarnă cremă prin sită peste pâine în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional pâinea în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
7
Așezați budinca în vas în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți budinca până când este așezată în centru și aurie deasupra, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți budinca din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos cald de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista