Budincă de pâine Bluewater cu sos de Caramel
Budinca de pâine Bluewater cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 845 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coacăze, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine Cappuccino cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-o cratiță mare și grea pentru a amesteca.
Se bate la foc mediu-mare până începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Mișto. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Preîncălziți cuptorul la vasul de copt din sticlă de 11x7 inci cu unt de 350.
Combinați laptele, smântâna, zahărul, ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mare; bateți pentru a se amesteca bine.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Aranjați 6 felii, cu unt în sus, într-un singur strat în vasul pregătit, tundând pentru a se potrivi.
Se presară cu coacăze. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Se toarnă cremă prin sită peste pâine în vas.
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional pâinea în cremă.
Așezați budinca în vas în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de budincă.
Coaceți budinca până când este așezată în centru și aurie deasupra, aproximativ 45 de minute.
Scoateți budinca din Baia de apă.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos cald de caramel.