Budincă de orez cu boabe de vanilie, portocale și rom

Budincă de orez cu boabe de vanilie, portocale și rom
Budinca de orez cu boabe de vanilie, portocala si rom ar putea fi doar reteta fara gluten si lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 314 de calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de vanilie, rom, coajă de portocală și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46%. Rețete similare sunt budinca de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom, budinca de orez cu boabe de vanilie și budinca de orez cu boabe de vanilie.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați laptele și orezul într-o cratiță grea medie. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adauga fasolea. Aduceți laptele la fiert. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când orezul este fraged, amestecând des, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob Scurt
Segmente PortocaliiSegmente Portocalii
Segents PortocaliiSegents Portocalii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă zahărul, romul și coaja de portocală. Aruncați boabele de vanilie. Gatiti pana se ingroasa amestecul, cu 5 pana la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
4
Turnați budinca de orez în boluri. Se acoperă și se da la rece până se răcește, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți cu bucăți de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca de orez poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista