Budincă de orez cremoasă și desert stratificat cu fructe

Budincă de orez cremoasă și desert stratificat cu fructe
Budinca de orez cremoasă și desertul stratificat cu fructe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 63 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cap la magazin și ridica apă, zahăr, rece bici biciuit topping, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Desert Cu Fructe Stratificate, Desert Cu Budincă Stratificată, și Desert Cu Budincă De Ciocolată Stratificată.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele în 2-qt. vas decorativ din sticlă; refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; se toarnă în pahar mare de măsurare. Se amestecă amestecul de gelatină uscată 2 min. sau până la dizolvare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați suficientă apă rece în cupa de măsurare pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Se toarnă peste fructe; păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Între timp, așezați restul de 2 căni de apă și orez într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu; capac. Reduceți căldura la minim; fierbeți 20 min. sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Se amestecă laptele și zahărul; gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până la crem, amestecând continuu. Se răcește complet. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Puneți budinca de orez peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Garnisiți cu fructe suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții35
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista