Budinca de Toffee lipicioasă este un desert care servește 7. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 892 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 472 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Absolut Păcătos! Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Sos De Caramel Pecan, Budincă de caramel lipicioasă cu sos de caramel Port, și Budincă De Caramel Lipicioasă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o cratiță grea la foc mediu, combinați 1 1/4 căni de smântână grea, zahărul, siropul de porumb și untul. Gatiti, amestecand des, pana la o culoare chihlimbar inchis, aproximativ 40 de minute. Adăugați cu grijă restul de 1 1/4 căni de smântână grea. ACESTA VA BULE ÎN SUS ȘI ESTE FIERBINTE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Sirop De Porumb
Unt
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți șapte 1/2 cană ramekins și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
4
Combinați curmalele și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți până când curmalele se înmoaie, aproximativ 15 minute. Puree într-un blender și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
În vasul unui mixer electric, cremă zahărul brun și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Adăugați vanilia, oul, coaja și piureul de curmale. Se amestecă ingredientele uscate. Împărțiți în ramekinele pregătite și coaceți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor și se scot prăjiturile din ramekins. Feliați prăjiturile pe jumătate orizontal. Clătiți ramekinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Date
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă puțin sos de caramel în fundul ramekinelor și se acoperă cu stratul inferior al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Adăugați mai mult sos de caramel, așezați stratul superior de tort deasupra și acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Sos
10
Se încălzește ușor înainte de servire invertit pe farfurie și da ...acoperiți cu mai mult sos.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.