Budincă De Caramel Lipicioasă

Budincă De Caramel Lipicioasă
Budinca de Toffee lipicioasă este un desert care servește 7. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 892 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 472 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Absolut Păcătos! Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Sos De Caramel Pecan, Budincă de caramel lipicioasă cu sos de caramel Port, și Budincă De Caramel Lipicioasă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o cratiță grea la foc mediu, combinați 1 1/4 căni de smântână grea, zahărul, siropul de porumb și untul. Gatiti, amestecand des, pana la o culoare chihlimbar inchis, aproximativ 40 de minute. Adăugați cu grijă restul de 1 1/4 căni de smântână grea. ACESTA VA BULE ÎN SUS ȘI ESTE FIERBINTE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți șapte 1/2 cană ramekins și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
4
Combinați curmalele și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți până când curmalele se înmoaie, aproximativ 15 minute. Puree într-un blender și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În vasul unui mixer electric, cremă zahărul brun și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați vanilia, oul, coaja și piureul de curmale. Se amestecă ingredientele uscate. Împărțiți în ramekinele pregătite și coaceți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor și se scot prăjiturile din ramekins. Feliați prăjiturile pe jumătate orizontal. Clătiți ramekinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
DateDate
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă puțin sos de caramel în fundul ramekinelor și se acoperă cu stratul inferior al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Adăugați mai mult sos de caramel, așezați stratul superior de tort deasupra și acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
SosSos
10
Se încălzește ușor înainte de servire invertit pe farfurie și da ...acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista