Budincă de afine , arțar și pecan

Budincă de afine , arțar și pecan
Budinca de afine, arțar și pecan este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 664 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente, sirop de arțar, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 95 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budincă De Orez Cu Pecan De Arțar, Budincă De Pâine Cu Pecan De Arțar, și Pecan și sirop de arțar budincă lipicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele pentru budincă într-un castron mare și amestecați împreună până se amestecă bine. Nu fi pus în afara de consistența amestecului este destul de umed. Ungeți ușor un lighean de budincă de 1,5 litri. Introduceți amestecul în acesta și apăsați în jos. Faceți un capac pentru bazinul de budincă folosind un strat dublu fiecare din hârtie unsată rezistentă la grăsimi și folie de aluminiu. Faceți o încrețire în mijlocul acestor foi pentru a permite extinderea budincii. Apăsați-l peste vârful bazinului de budincă și fixați-l bine cu o bucată dublă de sfoară. Folosiți un mic șir suplimentar pentru a face un mâner pentru a ușura ridicarea în și din apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Gatiti budinca intr-o tigaie mare cu un capac bine potrivit. Ar trebui să existe suficientă apă clocotită pentru a veni cu două treimi pe părțile laterale ale bazinului în orice moment, așa că fii cu ochii pe ea. Gatiti budinca timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Pentru a face toppingul, gătiți afinele în siropul de arțar până când se deschid și devin siropoase. Odată ce budinca este gătită, scoateți capacul și răsturnați-l cu grijă pe o farfurie mare de servire. Puneți deasupra merișorul fierbinte și siropul de arțar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista