Budincile de turtă dulce cu mere confiate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 751 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr brun auriu, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Budinci de turtă dulce cu mere confiate, Ricottan și budinci de fructe confiate, și Budinci de orez cu mere Galan Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele în oală mare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când merele sunt moi și translucide și cidrul acoperă merele gros, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Cidru
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se transferă în castron și se răcește. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați zahărul brun și oul și bateți până se omogenizează. Bateți în melasă, apoi amestecul de făină. Folosind spatula de cauciuc, se amestecă în 1/2 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți turtă dulce până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați tigaia în raft și răciți turta dulce complet în tigaie. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tigaia cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați laptele, ghimbirul proaspăt și boabele de piper într-o cratiță medie grea; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Boabe De Piper
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți ouăle, zahărul, vanilia, ghimbirul măcinat și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă. Se strecoară crema în castron mediu; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Cremă
Vanilie
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bateti
Bol
5
Tăiați suficientă turtă dulce în cuburi de 1/2 inch pentru a măsura 5 1/3 căni (rezervați orice turtă dulce rămasă pentru o altă utilizare). Împărțiți cuburile de turtă dulce între opt căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă cremă peste turtă dulce în fiecare cană, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
7
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite turtă dulce să absoarbă niște cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
8
Puneți cupe în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Coaceți budincile până se fixează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Serviți budincile calde sau la temperatura camerei, acoperite cu garnitură de mere confiate și înghețată.