Budinci Cu Burete De Ciocolată

Budinci Cu Burete De Ciocolată
Budinci cu burete de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sloe Gin & budinci cu burete de fructe cu cremă, Budinci De Ciocolată Caldă, și Budinci de ciocolată-nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați interiorul ramekinelor cu spray de gătit. Distribuiți 1 lingură de zahăr printre cele 4 ramekine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr cu un mixer portabil până când gălbenușurile sunt galben pal și zahărul se dizolvă. Într-un castron mic, combinați cacao, făină și sare. Într-un alt castron mic, combinați vanilia și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați jumătate din amestecul de cacao în ouă, urmat de jumătate din amestecul de lapte, bateți până se omogenizează, apoi adăugați restul de cacao și amestecurile de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
LapteLapte
5
Într-un castron mic, curat, cu bătăi curate, bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albusurile în amestecul de ciocolată până când sunt încorporate. Aveți grijă să nu amestecați aerul din albușurile de ou. Împărțiți-vă între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
6
Așezați ramekinele în tava de copt și umpleți cu grijă tigaia cu apă fierbinte până ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți până când prăjiturile au crescut și centrele revin la o atingere blândă, 15-17 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună smântâna și zahărul brun și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
8
Când budincile sunt gata, scoateți din apă și serviți cu o păpușă de smântână îndulcită și o stropire de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SmântânăSmântână
ApăApă
9
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista