Budinca Nu-Coace Cookie-Uri Fulgi De Ovăz

Fursecurile cu fulgi de ovăz fără coacere cu budincă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, amestec de budincă butterscotch, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Caramel Apple Ovaz Budinca Coace, Fără Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, și Fursecuri cu fulgi de ovăz cu amestec Instant de budincă.
Instrucțiuni
În vasul cu microunde de 3 litri, combinați zahărul, untul și laptele evaporat. Gatiti la putere mare timp de 2 pana la 5 minute, amestecand ocazional pana cand amestecul ajunge la fierbere rapida. Lăsați amestecul să fiarbă netulburat timp de 20 până la 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă budinca instantanee și fulgi de ovăz. Lingurați pe foi de biscuiți căptușite cu hârtie cerată. Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-ul de ovăz funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Schloss Johannisberg Gelblack Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Castelul Johannisberg Gelblack Riesling]()
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.