Budinca Indiană
Budinca indiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 9 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 447 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți melasă, unt, topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275.Topiți untul într-o cratiță mare, grea, la foc mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați lapte în tigaie; aduceți la fierbere. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant cu un bici. Gatiti 5 minute sau pana cand amestecul se ingroasa, amestecand constant.
Combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin gălbenușuri de ou), amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Se toarnă amestecul de făină de porumb într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 275 timp de 1 oră și 15 minute sau până când budinca abia se mișcă când tigaia este atinsă. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore.
Se servește cu topping bătut.