Budinca De Zăpadă
Budinca de zăpadă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 150 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, gelatină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca De Ciocolata Cu Zapada, Chili De Zi Cu Zăpadă, și Glazură De Rom Cu Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste apă rece și lăsați să se odihnească până când apa este absorbită, 5 minute.
Într-un castron, combinați gelatina, apa clocotită, sucul de lămâie și zahărul, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se răcește la frigider, amestecând ocazional, până când amestecul acoperă spatele unei linguri de metal.
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Bateți amestecul de lămâie până se spumează. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de lămâie până când amestecul se ține împreună.
Se toarnă în forme unse și se răcește până se fixează.