Budinca de vara cu afine si zmeura

Budinca de vara cu afine si zmeura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de vară cu afine și zmeură. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 557 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți afine, pâine precum pullman, acompaniament: înghețată verbenan cu lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budinca De Vara Cu Afine Si Zmeura, Afine sau zmeură cu smântână, și Spritzer de vodcă cu zmeură și afine.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea în felii de 14 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
2
Tăiați o rundă de 3 inci din 1 felie și puneți-o în fundul vasului. Linia laterală a bolului cu 10 felii, suprapunându-le ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când fructele de pădure se prăbușesc și își eliberează sucurile, aproximativ 8 minute. Puneți fructele într-o sită așezată peste un castron și lăsați să se scurgă 15 minute. Lingurați fructele scurse în vasul căptușit cu pâine (sucuri de rezervă) și acoperiți complet cu pâinea rămasă, tăind pâinea pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
PâinePâine
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
4
Turnați sucurile uniform peste pâine, asigurându-vă că toată pâinea este saturată. Acoperiți budinca direct cu o bucată de hârtie de ceară și așezați o farfurie de 7 inci, cu susul în jos, deasupra hârtiei. Puneți o greutate de 1 până la 1 1/2 lire (cum ar fi o cutie mare) pe farfurie și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Îndepărtați greutatea, farfuria și hârtia de ceară și inversați platoul peste castron, apoi inversați vasul pe platou. Desfaceți cu grijă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Budinca poate fi răcită (cu greutăți) până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista