Budinca De Vara Cremoasa Cu Zmeura De Ciocolata
Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 590 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Un amestec de conserve de zmeură, ou, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Budincă cremoasă de iaurt grecesc cu semințe de chia de nucă de cocos cu piure de zmeură, Tort De Budincă De Zmeură Cu Ciocolată, și Budinca De Ciocolata Cu Zmeura Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți 1/4 cană de lapte cu ou; pus deoparte. Într-o cratiță medie, încălziți laptele rămas, smântâna și ciocolata la foc mediu, amestecând, până când ciocolata se topește.
Bateți o ceașcă de amestec de ciocolată fierbinte în amestec de ouă. Întoarceți totul înapoi în cratiță și continuați să gătiți, amestecând, până când se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde (Vezi nota). Nu aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se păstrează la cald.
Într-un castron mic, amestecați 1 cană de zmeură cu furculiță. Se amestecă conservele până se combină; pus deoparte. Folosind un tăietor rotund cu același diametru ca cana (sau ramekin) pe care intenționați să o utilizați, tăiați aproximativ 24 de cercuri de pâine.
Puneți o lingură de sos cald de ciocolată în fundul fiecărei cani și așezați un disc de pâine deasupra, urmat de o linguriță de amestec de zmeură și 2 linguri de sos de ciocolată. Continuați să stratificați pâinea, amestecul de zmeură și sosul de ciocolată, până când cănile sunt umplute, terminând cu sos de ciocolată. Resturi de pâine pot fi folosite și pentru a umple cănile.
Se răcește cel puțin 8 ore, sau de preferință peste noapte. Pentru a servi, mâncați direct din cană sau rulați un cuțit de-a lungul interiorului fiecărei căni și întoarceți-vă pe farfurie.
Se ornează cu zmeura proaspătă rămasă și siropul de ciocolată.