Budinca De Vanilie De Modă Veche

Budinca De Vanilie De Modă Veche
Budinca de vanilie de modă veche este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 2. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de pâine de vanilie de modă veche cu mure, Tort de aniversare cu vanilie cu cremă de unt de vanilie de modă veche, și Înghețată Vanillan De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușul de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
5
Se răcește timp de 15 minute, amestecând ocazional.
6
Transferați la feluri de mâncare de desert. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista