Budinca De Pâine Pentru Micul Dejun
Budinca de pâine pentru micul dejun este o vegetarian desert. O porție conține 461 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pâine de brioșă, coajă de portocală, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Pentru Micul Dejun, Budinca De Pâine Pentru Micul Dejun, și Budinca De Pâine Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, miere, vanilie, coajă de portocală și sare. Pune deoparte.
Feliați pâinea de brioșă în bucăți groase de 6 (1 inch).
Așezați jumătate de felii de brioșă plat într-un vas de copt oval de 9 x 14 x 2 inci.
Întindeți stafidele deasupra feliilor de brioșă și așezați feliile rămase deasupra. Asigurați-vă că stafidele se află între straturile de brioșă sau se vor arde în timpul coacerii.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine și se lasă să se înmoaie timp de 15 minute, apăsând ușor.
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute sau până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și răciți ușor înainte de servire.