Budinca de pâine II

Budinca de pâine II
Budinca de pâine II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 433 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 97 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați pâine, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, turnați lapte fierbinte peste pâine. Amestecați ouăle, zahărul și vanilia. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de pâine și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
PâinePâine
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
4
Se amestecă bine.
5
Topiți margarina și turnați într-o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul de pâine peste margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
PâinePâine
7
Coaceți timp de 40 de minute sau până se rumenesc ferm și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista