Budinca De Pâine De Anghinare

Budinca De Pâine De Anghinare
Budinca de pâine de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 726 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cățel de usturoi, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Spanac și budincă de pâine de anghinare, Budinca de pâine de praz și anghinare, și Budincă de pâine cu slănină, praz și anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți pâinea direct pe rafturile cuptorului până se usucă și ușor aurie, aproximativ 3 minute. Frecați 1 parte a toastului cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Ungeți fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de ulei de anghinare rezervat și aranjați o treime din pâine prăjită într-un singur strat. Sus cu jumătate din anghinare. Condimentează ușor cu sare și piper și acoperă cu o treime din brânză. Repetați cu un alt strat de pâine prăjită, anghinare și brânză și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu pâinea prăjită și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-un castron, amestecați laptele cu ouăle. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă crema peste pâine; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Așezați câteva cutii pe plastic pentru a menține pâinea scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Lăsați să se înmoaie până când cea mai mare parte a cremelor este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
8
Scoateți plasticul.
9
Așezați o foaie de hârtie pergament unsă deasupra budincii și acoperiți-o cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți în centrul cuptorului timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți folia și pergamentul; coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când partea de sus este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Lăsați budinca să se răcească timp de 15 minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.
13
Faceți înainte: budinca poate fi preparată prin Pasul 3 și refrigerată peste noapte.
14
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a continua.
15
Recomandare de vin: căutați un Chardonnay cu aromă completă, cu doar puțin stejar, cum ar fi Tormaresca din Italia din 2002 sau Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc din Franța din 2000.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista