Budinca de pâine cu mere Gramma
Budinca de pâine de mere Gramma ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 247 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide, lapte, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pâinea Graham a bunicii mele, Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere, și Budinca De Pâine Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 7x11 inci.
Într-un castron mare, combinați pâinea, stafidele și merele. Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați 1 cană zahăr brun, 1 3/4 căni lapte și 1/4 cană margarină. Gatiti si amestecati pana se topeste margarina.
Se toarnă peste amestecul de pâine în castron.
Într-un castron mic, amestecați scorțișoară, 1/2 linguriță de vanilie și ouă.
Se toarnă amestecul de pâine în vasul pregătit și se toarnă amestecul de ouă peste pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 40 până la 50 de minute sau până când centrul este setat și merele sunt fragede.
În timp ce budinca se coace, amestecați împreună zahăr, 1/4 cană zahăr brun, 1/2 cană lapte și 1/2 cană margarină într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc și se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Serviți peste budinca de pâine.