Budinca De Pâine Cu Ceapă Franceză
Reteta franceză ceapa Pâine Budinca ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 1 oră și 20 de minute. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sherry, smântână grea, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă de ceapă franceză cu crutoane de budincă de pâine Bagel, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Pâine Franceză De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mare, sotati ceapa, zaharul si 1 lingurita de sare in untul clarificat la foc mediu-mare; amestecați constant pentru a preveni arderea. Gatiti pana se rumeneste.
Adăugați sherry și amestecați pentru a ridica orice ceapă caramelizată pe fundul tigaiei.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Întindeți bucățile de pâine uniform pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor aproximativ 5 până la 8 minute pentru a usca ușor pâinea, dar pentru a nu adăuga culoare. Puneți deoparte să se răcească.
Bateți împreună ouăle, smântâna, muștarul, cimbrul, sarea rămasă și piperul. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă timp de 5 minute.
Într-o farfurie, stratificați pâinea cu ceapa și brânza.
Se toarnă amestecul de ouă rămas deasupra.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Baron des Chartrons Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Baron des Chartrons Bordeaux]()
Baron des Chartrons Bordeaux
Frumos roșu aprins, cu strălucirea unui vin tânăr. Nasul este plin de fructe proaspete, cireșe și note de subarboret. La gust, acest vin are echilibru și finețe. Un vin elegant, cu structură tanică discretă, un atac curat și o gură lungă, aromată.Amestec: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon