Budinca De Pâine Cu Ceapă Franceză

Budinca De Pâine Cu Ceapă Franceză
Reteta franceză ceapa Pâine Budinca ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 1 oră și 20 de minute. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sherry, smântână grea, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă de ceapă franceză cu crutoane de budincă de pâine Bagel, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Pâine Franceză De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tigaie mare, sotati ceapa, zaharul si 1 lingurita de sare in untul clarificat la foc mediu-mare; amestecați constant pentru a preveni arderea. Gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sherry și amestecați pentru a ridica orice ceapă caramelizată pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
5
Întindeți bucățile de pâine uniform pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se introduce la cuptor aproximativ 5 până la 8 minute pentru a usca ușor pâinea, dar pentru a nu adăuga culoare. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Bateți împreună ouăle, smântâna, muștarul, cimbrul, sarea rămasă și piperul. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Într-o farfurie, stratificați pâinea cu ceapa și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
9
Se toarnă amestecul de ouă rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți timp de 35 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Baron des Chartrons Bordeaux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Frumos roșu aprins, cu strălucirea unui vin tânăr. Nasul este plin de fructe proaspete, cireșe și note de subarboret. La gust, acest vin are echilibru și finețe. Un vin elegant, cu structură tanică discretă, un atac curat și o gură lungă, aromată.Amestec: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista