Budinca De Pâine Caramel
O porție conține 3780 calorii, 71G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 18,46 USD pe porție. Dacă aveți lapte, bici rece biciuit topping, stafide, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, și Budinca de pâine Caramel pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Puneți laptele, caramelele și scorțișoara în cratiță medie; gătiți la foc mediu până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Scoateți din căldură; deoparte. Bateti ouale intr-un bol mediu cu bateti de sarma pana se spumeaza. Adăugați treptat amestecul de caramel, bătând până se amestecă bine.
Aruncați cuburi de pâine cu stafide în 2-qt uns. farfurie cu caserole.
Adăugați amestecul de caramel; amestecați ușor până când cuburile de pâine sunt acoperite uniform.
Așezați vasul de caserolă într-o tigaie mai mare umplută cu apă fierbinte de 1-1/2 inci.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se servește cald acoperit cu toppingul biciuit și migdalele.