Budinca De Porumb La Cuptor
Budinca de porumb la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: caserola de 8 x 8 inch
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și jalapenos până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina și amestecați pentru a acoperi uniform, fiind sigur că nu ardeți ceapa. Gatiti faina pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Se amestecă laptele și brânza și se amestecă până se topește, apoi se scoate de pe foc.
Adăugați ouăle într-un castron mic și amestecați 1/4 cană de amestec fierbinte pentru a tempera ouăle. Se amestecă se adaugă amestecul de ou în tigaie, împreună cu porumb, și se condimentează cu sare și piper, dupa gust.
Se toarnă într-o farfurie cu unt de 8 x 8 inci. Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine și parmezanul.
Se presara uniform peste partea de sus a caserola, locul în cuptor și se coace până seturi de cremă și partea de sus este maro auriu, aproximativ 45 de minute.