Budinca de porumb II

Budinca de porumb II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb II. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, boabe de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un blender sau robot de bucătărie amestecați foarte bine ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați făina și zahărul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Adăugați laptele și amestecați ușor. În cele din urmă amestecați porumbul cu mâna. Se amestecă untul topit și se toarnă amestecul într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute. Când budinca este gata, Centrul trebuie să fie solid, iar blatul să aibă o culoare maro aurie frumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute, apoi serviți cald.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista