Budinca De Porumb Din Sud

Budinca De Porumb Din Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Budinca de porumb din sud. Această garnitură are 191 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 92 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Budinca De Porumb Savuroasă Din Sud, Budinca De Porumb La Cuptor Din Sud, și Budinca De Banane Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle și laptele, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
2
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
3
Se toarnă în 2 caserole unse de 1 1/2 litru.
4
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista