Budinca de porumb cu Poblanos

Budinca de porumb cu Poblanos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de lapte, poblano, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Poblanos Umplute Cu Porumb Prăjit, Poblanos umplute cu porumb și brânză, și Paella cu Poblanos, porumb și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Îndepărtați cojile de porumb și puneți-le într-o oală mare cu lapte și smântână, puneți-le la foc mic și aduceți-le la foc mic, apoi opriți focul și acoperiți pentru a lăsa porumbul să se absoarbă, aproximativ 10-15 minute.
Scoateți porumbul din lapte și tăiați sâmburii de pe știulet cu un cuțit ascuțit și dați deoparte.
Se strecoară amestecul de lapte și se pune înapoi la foc mare, se adaugă unt și se toarnă făina de porumb într-un flux constant lent, amestecând în același timp. Gatiti si amestecati constant pana cand faina de porumb este amestecata si amestecul este neted si gros; ar trebui să arate ca terci. Scoateți oala de pe aragaz și pliați în porumb, arpagic, poblano tocat și sare și piper.
Se amestecă gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat, pentru a face mai mult ca un aluat. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou (folosiți un blender de mână dacă aveți unul) până când acestea dețin vârfuri rigide. Îndoiți albii în budinca de porumb pentru a-l ușura. Înveliți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 x 8 inci cu spray antiaderent. Puneți aluatul în vasul de copt pregătit și coaceți timp de 25 până la 30 de minute. Când este gata, budinca de porumb va arăta pufoasă și maro aurie, ca o suflă. Lingurați în fundul bolurilor și serviți chili deasupra.