Budinca de porumb Cajun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Cajun, Cajun Porumb Dip, și Pui De Porumb Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 3 litri și presărați pesmetul uniform pentru a acoperi fundul și partea laterală a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați porumbul de pe știulet într-un castron mare, apoi răzuiți știuletul peste castron a doua oară pentru a elibera tot laptele de porumb, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați porumb, 1 1/2 lingurițe sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se sotează 2 până la 3 minute.
5
Adăugați slănină și sotati până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ceapa și ardeii grași, gătiți până abia se înmoaie, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Într-un castron mediu, bateți împreună smântâna, laptele, ouăle, parmezanul, făina de porumb, zahărul, piperul și nucșoara până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de porumb și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se coace 35 până la 40 de minute, până când este ferm.
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Galben strălucitor, cu o margine verzui. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.