Budinca de paine Krispy Kreme cu frisca Espresso
Dacă $1.25 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine Krispy Kreme cu frișcă Espresso ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 607 calorii, 11g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de gălbenușuri de ou, espresso, gogoși glazurate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Pâine Krispy Kreme, Budinca de pâine Krispy Kreme a lui Bill Nicholson cu sos de rom cu unt, și Budinca de ciocolata cu frisca Espresso.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Întindeți bucățile de gogoși pe foi de copt și coaceți aproximativ 30 de minute, până se usucă la exterior și semifirmă în centru. Ridicați temperatura cuptorului la 35
Într-un castron mare, bateți 2 căni de smântână cu laptele, gălbenușurile de ou, ouăle întregi și laptele condensat.
Adăugați bucățile de gogoașă și lăsați să se înmoaie până când bucățile se înmoaie, aproximativ 1 oră; se amestecă la fiecare 15 minute.
Ungeți ușor un vas de copt de 9 pe 13 inci. Puneți amestecul de gogoși în vasul de copt pregătit și acoperiți cu folie. Puneți vasul într-o tigaie și adăugați suficientă apă în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de copt.
Coaceți budinca de pâine timp de 40 de minute.
Scoateți folia și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până când budinca de pâine este setată.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe budinca de pâine timp de aproximativ 3 minute, sau până când blatul se rumeneste ușor.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți restul de 2 căni de smântână până la vârfuri semisoft. Se amestecă espresso.
Se servește cu budinca caldă de pâine.