Budinca de paine cu sos Praline

Budinca de paine cu sos Praline
Budinca de pâine cu sos Praline este un desert care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 527 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 682 de fani. Un amestec de smântână grea, zahăr, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de paine pralina cu sos Caramel-Pecan, Budinca De Paine Pralina, și Mic Dejun Praline Pâine Budinca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înveliți un vas de copt de 13x9 inci cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă jumătate și jumătate și lapte peste pâine într-un castron mare de amestecare; lăsați să se înmoaie timp de 10 minute înainte de a amesteca ușor. Se amestecă ouăle în amestecul de pâine până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați zahăr, extract de vanilie, scorțișoară și, respectiv, stafide, amestecând fiecare adăugare în amestec înainte de a adăuga următoarea. Puneți amestecul de pâine în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de pâine este ferm și asemănător budincii, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se amestecă 1/2 kilogram unt nesărat, smântână grea și zahăr brun împreună într-o cratiță grea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, amestecați nucile pecan în amestecul de smântână și fierbeți până când zahărul se dizolvă și sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute; se toarnă peste budinca de pâine pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeiran și Pedro Ximnez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista